Dankjewel!

Publicatiedatum: Zondag 02 mei 2021

Afgelopen maandag werd ik volledig overrompeld door Ingrid, Meike en Jannes, familie, het organiserend comité én de burgemeester van Boxmeer - Karel van Soest - om mij te onderscheiden in de Orde van Oranje Nassau. Totaal geen rekening mee gehouden en temeer volledig verrast door de stortvloed aan felicitaties via allerlei kanalen afgelopen week. Echt heel bijzonder om mee te mogen maken.

Ik heb het de afgelopen dagen vaker gezegd; het is niet de reden waarom ik de dingen doe, die ik doe, maar het is wel heel mooi om op deze manier de warmte en de waardering daarvoor te mogen voelen. Enorm bedankt daarvoor allemaal. Ook namens Ingrid.

En nu? Gewoon door en samen met iedereen in Vortum-Mullem ons dorp leefbaar en gezellig houden :-).

Groet en nogmaals dank!
Maarten Ebben

Geplaatst door: Maarten Ebben

Terug naar nieuwsoverzicht

De Dorpsraad Vortum-Mullem dankt onderstaande sponsoren: