3 juni - 5 jaar KNILLUS!

Publicatiedatum: Woensdag 17 mei 2023

MFA KNILLUS uit Vortum-Mullem viert 5-jarig bestaan!

2 juni 2018 opende MFA KNILLUS haar deuren. Dat was toen een grandioos festijn. Inmiddels staat KNILLUS genoegzaam in de regio bekend als ‘wonder van Vortum-Mullem’ en is KNILLUS verworden tot hét kloppend hart en bruisend centrum van Vortum-Mullem. In 5 jaar tijd hebben alle inwoners, verenigingen en andere gebruikers KNILLUS volledig omarmd. Allerlei activiteiten worden er georganiseerd en, net zoals bij de bouw van MFA KNILLUS, draait en floreert KNILLUS nog steeds volledig op vrijwilligers en is dat dé succesfactor van het dorpshuis van Vortum-Mullem. KNILLUS is met recht van én voor Vortum-Mullem.

Op 3 juni aanstaande wordt het 5-jarig bestaansfeest groots gevierd. Om 15.00 uur wordt geopend met een officieel moment door het bestuur van KNILLUS én een speciale gast én een speciaal woord van dank aan ALLE vrijwilligers, daarna is er een grandioos eetfestijn waarbij de buurtschappen van Vortum-Mullem hun beste culinaire beentje voorzetten voor haar dorpsgenoten tot 19.00 uur en aansluitend zal het lokale DJ-talent haar kunnen etaleren. Rond de klok van 22 uur wordt er dan met spel en drank een mooie invulling gegeven aan het laatste deel van de avond tot 00.30 uur. Dat alles onder de noemer van KNILLUS 5 YEARS, LETS CHEERS!

Entree van het hele festijn is gratis, de eetkaarten zijn vriendelijk geprijsd en eenieder uit de wijde regio is van harte welkom om de festiviteiten in en rondom KNILLUS bij te wonen! Tot ziens, tot KNILLUS!

Geplaatst door: Maarten Ebben

Terug naar nieuwsoverzicht

De Dorpsraad Vortum-Mullem dankt onderstaande sponsoren: